Ацне Студиос покреће Мусуби кампању Талије Четрит у специјалној инсталацији на Флорагатан 13

Katharine S. Class

Ацне Студиос представља нову интерпретацију култне торбе Ацне Студиос Мусуби, љубазношћу америчке уметнице Талије Четрит. Лансиран 7. јула 2022. са специјалном инсталацијом на предњој и унутрашњој страни Флорагатан 13,

Ацне Студиос ХК у Стокхолму, кампања обухвата интимну серију фотографија снимљених искључиво на телима мушких плесача.

Креативни директор Џони Јохансон ангажовао је Четрит, која је фотографисала глумицу Џулијет Луис за кампању СС18, да сарађује на овом најновијем пројекту. „Дуго сам се дивио раду Талије Четрит јер она све третира на јединствен, веома лични начин. Овај пројекат је у потпуности била њена идеја – само смо јој послали неке торбе да их слика по жељи“, каже он.

Рад уметника рођеног у Вашингтону, са седиштем у Њујорку, често истражује теме интимности, домаћинства и сексуалности, фокусирајући се на преклапање фикције и нефикције кроз дисциплину и механизме фотографије. У овој серији, Четрит скреће поглед на мушки акт и снажна, мишићава тела двојице мушких плесача, које је одабрала јер су личила на фигуративне квалитете у торбама.

Резултирајуће слике, снимљене Цхетритовом омиљеном Никон 35 мм филмском камером, истражују контрасте у тактилности и материјалности – пре свега коже и коже – до провокативног ефекта.

Емблематску торбу Ацне Студиос Мусуби карактерише мотив уврнутог чвора, који је инспирисан традиционалним јапанским оби крилом, а израђена је у Италији од 100% говеђе коже. Долази у четири величине: макси, миди, мини и микро. Пролеће/лето 2022, долази у два нова облика: Мусуби микро торба и Мусуби торба на рамену.

Next Post

Интервју са студентима: М. Јои Лемон

Почињем серију интервјуа са неким од мојих ученика. Уживајте у овом првом интервјуу са чланом Онлине Ателиера М. Јои Лемон: Уметничко дело М. Јои Лемон завршено током студија у Садие Валери Ателиер „Шкољка у драперији“, угаљ и бела креда на тонираном папиру Како сте одлучили да почнете да студирате у […]