Најбољи алати за цртање испод глазуре за керамику – АРТневс.цом

Katharine S. Class

Декорација керамичких комада не мора бити ограничена на глазуре и слипове. Такође можете да цртате на својим деловима који су у току користећи прибор без четкице као што су оловке за подглазуру, креде, оловке и још много тога. Ови практични алати вам омогућавају да постигнете више детаља, било да креирате слику, додајете слова или правите апстрактни дизајн. Они могу бити скупи, али улагање у сет може знатно проширити ваше креативне могућности. У наставку истражите пет наших омиљених алата за цртање подглазуре за керамику.

1. Амацо Ундерглазе Цхалк Цраионс

Користите ове бојице директно на посуђу за кекс да бисте постигли богате боје и јединствене ефекте. Овај сет од осам боја позива на експериментисање: можете користити саме бојице да креирате фине линије или са водом за креирање дизајна налик акварелу. Покушајте да их радите и прстима да бисте створили занимљиве текстуре. Ове креде су цилиндричне и кратке – осећају се, па чак и изводе, као пастелни штапићи, што их чини одличним за интуитивно цртање.

Купи:
Амацо Ундерглазе Цхалк Цраионс

41,47 долара

2. Маицо Десигнер Линер

Ако имате мирну руку, ова црна облога пружа користан начин за извођење дизајна, од једноставних линија до сложених украса. Нетоксични пигмент на бази глине долази у бочици од 1,25 унце која се лако стисне за директну примену на бисквит или зеленило, а проток се даље контролише помоћу уског металног врха. Нема труљења овде! Можете га користити и четком, наравно. Док пигмент пали до мат завршне обраде, увек можете нанети слој прозирне сјајне глазуре на врх да бисте постигли жељени сјај.

Купи:
Маицо Десигнер Линер

$4,42

3. Амацо Ундерглазе Децоратинг Пенцилс

Продате у сету од две, ове оловке за подглазуру без олова постављају густе и танке црне линије. Уз мало вежбе, можете их успешно размазати и креирати суптилно сенчење поред смелог рада са детаљима. Иако их је мало тешко изоштрити, не брију се брзо и сваки ће вам сигурно трајати кроз многе пројекте.

Најбољи алати за цртање испод глазуре за керамику

Купи:
Амацо Ундерглазе Децоратинг Пенцилс

22,99 долара

4. Маицо Десигнер Линер Кит

Ако вам се свиђа идеја о Маицо линији у црној боји, размислите о куповини у више боја. Овај сет укључује 10 кошуљица у жутој, две нијансе плаве, две нијансе зелене и још много тога. Боје остају истините након испаљивања — не морате да бринете да ли ће ваш рад избледети или замрљати током процеса. Такође добијате танку књигу са упутствима са саветима о стварању чистих и оштрих линија и бризи о вашим облогама.

Купи:
Маицо Десигнер Линер Кит

39,99 долара

5. Гаунт Индустриес Ундерглазе & Микед Медиа Аппликатор Сет

Забаван начин да украсите своју керамику: нанесите танке линије клизања да бисте формирали благо подигнуте дизајне. Користите овај пар пластичних боца да експериментишете са тим процесом, такође познатим као праћење клизања. Они су флексибилни и веома добро реагују на притисак тако да је лако истиснути конзистентне линије. Сваки садржи 2 унце глазуре и опремљен је иглом различите величине тако да можете одабрати најбољу ширину за своје пројекте. Игле су дугачке један инч, што вам даје довољно растојања да дођете до уских места, док вам омогућавају да држите руку близу ради контроле.

Најбољи алати за цртање испод глазуре за керамику

Купи:
Гаунт Индустриес Ундерглазе & Микед Медиа…

10,96 долара

Next Post

"Господин. Гинтер, изложба мачака” Хавијера Каљеје у Токију, Јапан – СтреетАртНевс

Након што је прошао кроз Алмине Рецх Парис са „Тхис Ис Иоур Луцки Даи” и његове недавне сарадње са Хипебеанс, престижним кафићима у Хонг Конгу и Сеулу, Хавиер Цаллеја је 25. јуна стигао у Токио да отвори нову самосталну изложбу коју је кустос Нанзука, „ Господин. Гинтер, Изложба мачака”. Замишљена […]