Плеин аир догађај у долини Лехигх нуди бесплатне Васари уљане боје – Линије и боје

Пленер манифестација у Еастону, Пенсилванија са Вазаријевом бојом

Пленер манифестација у Еастону, Пенсилванија са Вазаријевом бојом

Од сада па до 15. октобра 2022. године, у Еастону, Пенсилванија, одржава се манифестација сликања на пленеру коју заједно спонзоришу Карл Стирнер Артс Траил и Васари Цлассиц Артист’с Оил Цолоурс, произвођачи недвојбено најбоље ручне уљне боје на располагању.

Ово је нови догађај, тако да учесници имају прилику да се укључе у нешто забавно у раној фази. Догађај је веома неформалан, регистрација није потребна само се појави и сликај било где у Еастону.

Догађај је усредсређен на уметничку стазу Карла Стирнера, стазу дуж Бушкил Крика која је обложена скулптурама. Укључио сам неке фотографије стазе изнад, заједно са снимком боја постављених у изложбеном салону Васари.

Вероватно најбоља ствар у вези са овим догађајем је да можете свратити у Васари радионицу и изложбени простор (у комплексу Симон Силк Милл у близини Н. 13. улице) и набавити своју палету бесплатно са било којом од Васаријевих широких избора уљаних боја!

Ако желите, можете оставити своје готове слике у изложбеном салону Васари да буду изложене током октобра, што их такође чини квалификованим за награде. (Можда бисте желели да размислите о коришћењу оквира ожиченог за качење.)

Васари такође обезбеђује награде за догађај у виду сетова њихових уљаних боја. Оцјењивање и додјела награда биће у суботу, 15. октобра у 17:00 часова.

Пријатељ и ја смо отишли ​​раније ове недеље, одлично смо се провели и планирамо да поново идемо горе следеће суботе. Редовно користим Васари фарбу, али сам се одлично провео испробавајући разне боје које можда не бих желео да добијем целу тубу само да пробам, и откривајући нове боје које волим.

Радионица и изложбени салон Васари, за које постоји довољно бесплатног паркинга, гледају на један од улаза у уметничку стазу Карла Штирнера. Сама стаза има посебан паркинг у близини, иако је прилично мала.

Еастон је удаљен око сат и по од области Филаделфије, и (у зависности од доба дана и саобраћаја) прилично лако се возите до окретнице.

(Напомена за навигацију: упутства за вожњу са Гоогле мапа или Вазе-а могу указивати да сте на њиховој адреси мало прерано наставите до паркинга на крај Симон Блвд и скрените лево. Гоогле мапа)

Више информација овде.

[Disclaimer: in my role as a website designer, Vasari is a client of mine; but those who know me personally and long time Lines and Colors readers know that I don’t recommend products in which I don’t personally believe.]

ФејсбуктвиттерреддитпинтерестлинкединФејсбуктвиттерреддитпинтерестлинкедин

Leave a Reply

Next Post

Први дани уметности уз вртић!

Открио сам да се скоро сваки наставник ликовне културе у неком тренутку мучио са подучавањем у вртићу. Мислим да је разлог то што су они попут магичне вреће трикова: никад не знате шта да очекујете! Зато сам посветио читав део своје књиге Наставник уметности 101 само њима! Делим све своје […]
Први дани уметности уз вртић!