Семе ума на оглед у галерији БобЦат

Katharine S. Class

Галерија БобЦат је домаћин изложбе ‘Семе ума’ за јун 2022.

Метафора која се понекад користи да опишемо наше снове је да су они ‘семе ума’, тако да ова изложба окупља делове који се повезују са нашим унутрашњим световима и пејзажима наше маште, снова и интроспекције. На емисији ће бити представљени радови око 40 уметника из БобЦат галерије и интернационалних уметника.

Уметници одговарају на отворени позив да изложе своје унутрашње пејзаже

Направљена од стране уметнице и кустоса Цатхерине Свеет, БобЦат Галлери је онлајн галерија која се фокусира на мала, оригинална и изнад свега приступачна уметничка дела. У галерији се одржавају и онлајн изложбе и поп-уп изложбе широм Лондона, као и одлазак на независни сајам уметности.

Цатхерине Свеет каже: „Један уметник ми је недавно парафразирао Едварда Хопера – да када бисмо сви могли речима да артикулишемо шта се дешава у нашим главама, не бисмо морали да стварамо уметност… и милионити пут је то звучало тако истинито, инспирисао ову изложбу.

Ово ће бити разноврсна изложба оригиналних уметничких дела која приказује таленат уметника БобЦат галерије, као и других широм света који су се одазвали нашем отвореном позиву.

Укључени ће бити и фигуративни и апстрактни радови који приказују рад наших умова, као и различите начине на које уметници обрађују мисли, емоције, снове, наде и успоне и падове нашег савременог света.

За толико људи на толико начина, ово је тако емоционално сирово време. Надам се да ова изложба може допринети ширем разговору који помаже да се заштити наше ментално благостање и да људи овде могу пронаћи уметност са којом се повезују на фундаменталном нивоу.

Виртуелна галерија и приватни поглед на мрежи

Изложба ће бити доступна преко почетне странице галерије БобЦат током целог јуна. Приватни преглед на мрежи ће се одржати 1. јуна од 18.30 ГМТ. Привате Виев ће садржати кратак обилазак виртуелне галерије, као и разговоре са одабраним уметницима.

Посетите ввв.БобЦатГаллери.цо.ук

Поглед на изложбу

Уметници који учествују (није исцрпно)

Ен Свит, Керолајн Бенкс, Керол Смит, Кетрин Свит, Кристофер Свит, Клер Смит, Елејн Фокс, Ели Бирд, Емануел Ор, Џерардо Ла Порта, Џил Миџер, Џеј Ар Отс, Џуди Сентури, Џули Фејер, Кејт Росини, Кира Феникс К’ Инан, Лора Фишман, Лора Паркер, Лоренс Де Валми, Линда Чепман, Лијан Косо, Луиз Вајзман, Мари-Клод Ришу-Хариман, Моли Ламборн, Пејџ Варго-Вилфорд, Патриша Биди, Пернила Игстром, Петра Шонова, Ребе Блумфилд, Сал Џонс, Сјузан Патерсон, Тонија Џилингс, Ули Џегер, Вив Овенс

Сеедс оф тхе Минд БобЦат Галлери
Next Post

Бруно Мунари: Дете у себи

6. октобар 2022 – 14. јануар 2023 Позив за ПРИЈАВЕ ЗА Стипендију је сада затворено. За сезону јесен-зима 2022, Центар за италијанску модерну уметност (ЦИМА) ће представити Бруно Мунарија: Дете у себи, заказано за 6. октобар 2022 – 14. јануар 2023. Емисија ће се фокусирати на Мунаријеве књиге за децу […]