Увод у акварел са Јеанние Дицксон

Katharine S. Class

У овој серији видео туторијала од 4 дела, уметница Џини Диксон ће вас водити кроз дубински увод у аквареле. Она ће покрити потребне залихе, технике акварела, теорију боја и узорке, а затим ће све повезати док вам показује како да направите задивљујући цветни венац.

Залихе:

► Акварел папир Стратхморе 400 серије, 9к12”
МаимериБлу Сребрни метални сет полупан, 12 боја
МаимериБлу Ватерцолор Тубес
► Принцетон Велветоуцх Четке
► Принцетон Изаберите Артисте Четке

Погледајте целу серију испод:

Увод у акварел, део 1 | 6 Ессентиал Супплиес
У првом видео снимку серије, Јеанние Дицксон говори о свим потрепштинама које су потребне за почетак: врсте и површине папира, величине и стилови четкица, полутепсије и цијеви за акварел и сав прибор који ће ваш процес сликања учинити лакшим!

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=СЦИеКСО6н5вв

Увод у акварел, део 2 | Технике
У другом видео снимку серије, Јеанние вас води кроз основне технике акварела које ће побољшати ваше сликарске вјештине и помоћи вам да изградите свој комплет алата за умјетнике док напредујете на свом путу акварела. Ове технике су основне основне вештине акварела и крећу се од мокрог по мокром, мокрог на сувом, нагиба и смућења.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=Ји_пЈП9к5оЕ

Увод у акварел, део 3 | Теорија боја
Јеанние објашњава важност теорије боја и зашто је важно направити узорке акварела прије него што започнете било који пројекат. Узмите своје аквареле и пратите како бисте креирали сопствене листове за узорковање боја!

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=с9АЗеКсвкН2с

Увод у акварел, део 4 | Флорал Вреатх
У последњем видеу, Џини узима све технике научене у претходна три видео снимка и примењује их да направи запањујући ботанички венац.

хттпс://ввв.иоутубе.цом/ватцх?в=пв-6гј7ЗоСг

Надамо се да сте уживали у овом кратком, детаљном уводу у сликање акварелом. Сада је ваш ред да узмете оно што сте научили и наставите да стварате своје сопствене комаде!

Погледајте више од Јеанние на Инстаграму: @јеанниедицксондесигнс

Next Post

Цолор911 је корисна апликација за уметнике

од гостујуће блогерке Ејми Вокс Тхе Цолор911 апп је вредан алат за креативне људе на много начина. Теме у боји које генерише апликација Цолор911 На први поглед, Цолор911 апп пружа инспирацију за боје и хвата боје са слике, али како се ове карактеристике користе? Читајте даље да бисте видели како […]