27. април 2022. загрева ваздух, греје земљиште, загрева сунце…

Katharine S. Class

Као практична примена, ево једног примера ове штампе, „Хонеи Бее Арт1“, која виси на зиду, једноставна поставка која илуструје боју, композицију и тему овог предлога за штампу за текућу недељу. У горњем десном углу слике видите малу медоносну пчелу како лети небом тек што је дошла из истраживачког подухвата међу дневним љиљанима у првом плану. Свака моја слика пчела заузима ову тачку гледишта. Поигравао сам се идејом да насликам велику медоносну пчелу да бих илустровао њену анатомију и карактеристике, али сам убеђен да би се таква слика лако помешала са стршљеном, или још горе, стршљеном убицом – тако да за сада моје слике медоносне пчеле их хватају у размерама које су вероватне! Мисли су добродошле.

Моја нова серија Хонеи Бее се може видети у мојој фото галерији. Намеравам да направим свој први отисак пчела на алуминијуму у наредних неколико недеља, узбудљиво! Нађи ме овде или даље Линктр.ее. Хвала вам као и увек, на интересовању и подршци. Надамо се да имате своју верзију пролећног чишћења, било у урбаном окружењу или руралном.

Џорџ Дилејни, 2022

ПС: Погледајте моју нову промоцију видео укључен ЈуТјуб! Савет: Цхицкен Арт–!

Хонеи-Бее Принт

Next Post

3 начина да направите ефемеру инспирисану винтиџом за вођење дневника и колаж

Ако вам се свиђа идеја да користите винтаге ефемеру у својим креацијама и можда немате приступ било ком месту где се налазите, делим 3 начина да постигнете ефемеру инспирисану старином за вођење дневника и колаж. Зашто људи уживају у сакупљању и стварању помоћу винтаге ефемера? Па, винтаге ефемера је папирно […]